• Quote

    Quote

    What lies behind us and what lies before us, are tiny matters compared to what lies within us. Ralph Waldo Emerson

  • Quote

    Quote

    What lies behind us and what lies before us, are tiny matters compared to what lies within us. Ralph Waldo Emerson

Wie ben ik

Mijn naam is Marijke Raga Oroño. Ik ben een nuchtere, integere Nederlandse vrouw (1965) met veel gevoel voor humor. Gedurende 25 jaar ben ik, in binnen- en buitenland, werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg als A-verpleegkundige. Waarvan de laatste 11 jaar gespecialiseerd als Dialyse Verpleegkundige in het Dialyse Centrum in Groningen.

Door eigen ervaringen met ziekte (disbalans) in mijn leven ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in de Chakra filosofie (Anodea Judith). Door het beoefenen van Chakra yoga en het uit nieuwsgierigheid volgen van training om mijn eigen Chakra-systeem te verkennen merkte ik dat dit mij vulde met energie en levensvreugde. Ik kan mijn lichaam nu eren als wijze bron van informatie. Mijn gezondheidservaren is hierdoor geweldig verbeterd. Deze positieve omwenteling inspireerde mij om verder te gaan in het volgen van opleidingen en trainingen.

De afgelopen jaren heb ik mij vol passie en toewijding bekwaam gemaakt tot Energetisch Chakra Therapeute door het volgen van jaartrainingen en specialisaties (Lichtfontein, Appelscha) . In 2010 ben ik tevens gestart met de 3½ -jarige vakopleiding tot Holistisch Massage- en Bewegingstherapeut (Akademie voor Massage en Beweging, Amsterdam). In 2011 ben ik gecertificeerd als Holistisch Masseur.

In 2010 heb ik mijn carrière als verpleegkundige beëindigd om mij volledig te kunnen wijden aan mijn passie om anderen te stimuleren en inspireren om meer in contact te komen met hun eigen welbevinden.

Nieuwsberichten

tarieven wijzigingen per 1 juni 2022 | 31 mei 2022
Als gevolg van de inflatie en de daarbij optredende prijsstijgingen van bijvoorbeeld de energiemarkt, ben ook ik genoodzaakt om de tarieven van mijn diensten ... (lees meer)

Nieuwsbrief ontvangen?

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor mijn gratis nieuwsbrief!