• Samen op weg

    Samen op weg

    Ons Lichaam is de wagen. Ons Bewustzijn de bestuurder. Lichaamswerk en Massage zijn een sleutel. De Chakra Filosofie de wegenkaart. Het doel van deze reis is niet de bestemming. Het doel van deze reis is in beweging zijn en je verwonderen over de verschillende uitzichten en inzichten die je mag ontdekken op jouw tocht. Lopen we een deel van onze levensweg samen?

Therapie vormen

  • Holistische Massage
  • Structural Integration
  • Chakra Yoga
  • Energetische Chakra Therapie
  • Oorkaars Behandeling

Algemene adviezen therapieën:
Het valt aan te bevelen om tijdens het volgend van de meeste sessies kleding te dragen die comfortabel zit en niet knelt. Ik raad daarbij ook aan om “laagjes” over elkaar te dragen zodat u zich kunt kleden op de verschillende activiteiten in de sessie.
In huis en in de lesruimte worden geen schoenen gedragen, dus misschien zijn dikke sokken of slofjes wenselijk om mee te nemen. Voor massage behandeling is echter niet nodig om iets speciaals mee te nemen.
Mijn advies is om uw tijd na de massagebehandelingen ruim in te plannen, zodat u optimaal van het ontspannen en onthaaste gevoel kunt nagenieten.
Verder raad ik u aan om extra water te drinken na de sessie in verband met mogelijk vrijkomen van afvalstoffen door de behandeling.

Voor specifieke informatie over de behandelingsvorm en tarieven zie sub pagina 's bij Therapieën.

Nieuwsberichten

tarieven wijzigingen per 1 juni 2022 | 31 mei 2022
Als gevolg van de inflatie en de daarbij optredende prijsstijgingen van bijvoorbeeld de energiemarkt, ben ook ik genoodzaakt om de tarieven van mijn diensten ... (lees meer)

Nieuwsbrief ontvangen?

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor mijn gratis nieuwsbrief!